Update van Corona maatregelen

Datum: 15 januari 2021

Update van Corona maatregelen

In de persconferentie van afgelopen dinsdag heeft minister-president Mark Rutte laten weten dat de lockdown met 3 weken wordt verlengd. Ook heeft hij aangegeven dat leerlingen, die deels naar school gaan, weer op anderhalve meter afstand van elkaar en de docent moeten blijven.

Wat betekent dit voor onze school?

Eigenlijk verandert er op onze school niets. We hadden de groepjes tijdens de praktijklessen al klein gemaakt. Dus de anderhalve meter afstand houden is geen probleem en wordt ook al gedaan. Verder is het dragen van mondkapjes tijdens de praktijklessen verplicht. De examenkandidaten van het Entree-traject komen ook naar school en ook zij zitten in de klas op anderhalve meter van elkaar en de docent. Als leerlingen eenmaal aan de eigen tafel zitten (bij theorie), mag het mondkapje af. Indien ze extra uitleg van de docent krijgen, waarbij de afstand mogelijk in het geding kan komen, zetten de leerling en de docent hun mondkapje op.

Het naar binnen gaan:

Bij aankomst op school zullen de leerlingen voor de ingang op anderhalve meter van elkaar moeten wachten totdat de deur opengaat. Hiervoor zijn lijnen op de grond aangebracht.

Pauzes:

Tijdens de pauze moeten de leerlingen dus ook op anderhalve meter afstand van elkaar blijven. De docenten letten hier ook op.

Ziekmelden:

Indien uw kind ziek is, wilt u dit dan via de mail aan de mentor van uw kind laten weten voordat de eerste les begint. Onze dank hiervoor.

De informatie van 16 december over hoe onze school er uit ziet tijdens de lockdown, ziet u hier


Terug naar het nieuws overzicht