Coronavirus: 9 maart

Datum: 09 maart 2020

Coronavirus: 9 maart

Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) adviseert momenteel inwoners van de provincie Noord-Brabant om bij verkoudheid, hoesten of koorts hun sociale contacten te beperken. Dit om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. Het overgrote deel van onze leerlingen woont weliswaar in Gelderland, maar uit voorzorg willen wij u ook vriendelijk verzoeken om niet op onze school te komen als u een van bovenstaande klachten heeft.

Website RIVM

We krijgen dagelijks veel nieuws en informatie over het coronavirus. Dit levert ongetwijfeld vragen bij u op. Op de website van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) (www.rivm.nl) vindt u heel veel antwoorden.

Goed voorbereid

Op De Brug zijn we alert op mogelijke besmettingen. In deze tijd van het coronavirus volgen we nauwgezet de tips en protocollen van het ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport (VWS) en het RIVM.

Neem voorzorgsmaatregelen

Verder is het belangrijk dat we allemaal voorzorgsmaatregelen nemen. Deze maatregelen zijn heel simpel en gelden voor alle virussen die griep en verkoudheid kunnen veroorzaken. Goed om te weten en u er aan te houden dus, nu én in de toekomst:

  • Was uw handen regelmatig.
  • Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog.
  • Gebruik papieren zakdoekjes.
  • Voorlopig schudden we geen handen.

Graag uw begrip

Medewerkers met verkoudheidsklachten of koorts krijgen het advies thuis te blijven. Dit kan dus betekenen dat we een lagere personele bezetting hebben.

We vragen uw begrip als zaken wellicht iets anders gaan dan u gewend bent. Houd onze website in de gaten (www.prodebrug.nl) voor het laatste nieuws, of raadpleeg de site van het RIVM (www.rivm.nl).

Alvast bedankt voor uw begrip!


Terug naar het nieuws overzicht