Nieuws

De Brug ontvangt het vignet 'Gezonde school'

Datum: 05 juli 2018

Onze school heeft het vignet Gezonde School behaald. Met het vignet Gezonde School laten wij zien dat onze school voldoet aan de kwaliteitscriteria die zijn opgesteld door deskundigen. Wij zijn trots op dit behaalde resultaat!

Alle Entree-leerlingen zijn geslaagd.

Datum: 19 juni 2018

Vandaag kwam het verlossend woord: alle leerlingen zijn geslaagd! Op De Brug hebben 13 leerlingen deelgenomen aan het Entree-traject en ze zijn allemaal geslaagd!

Voebaltoernooi voor leerlingen uit praktijkonderwijs

Datum: 08 juni 2018

Woensdag 6 juni zijn we met twee teams naar Amersfoort geweest waar het 4-4 voetbaltoernooi plaats vond.

Examen Entree: proeve van bekwaamheid

Datum: 01 juni 2018

​Deze week hebben de Entree-leerlingen de proeve van bekwaamheid gehad. Wat is dit? Eén van de onderdelen van het Entree-examen zijn de werkprocessen op de stage.

Op zoek naar een origineel cadeau?

Datum: 30 mei 2018

​Bent u op zoek naar een origineel cadeau? Voor: Moederdag - ​Geslaagd - Verjaardag - Beterschap - Zomaar of nog een hele andere reden..... Maak van je cadeau een origineel cadeau door het te laten INBLIKKEN!

Omgaan met privacy-gevoelige persoonsgegevens

Datum: 25 mei 2018

Vanaf 25 mei 2018 moet iedere onderwijsinstelling voldoen aan de nieuwe privacyregels, voortkomend uit de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). De Brug is transparant over wat we met persoonsgegevens doen en waarom we die gegevens nodig hebben. Wij zullen dan ook alles in het werk stellen de persoonsgegevens van onze leerlingen, ouders, verzorgers en collega’s te beschermen tegen verlies, vernietiging, ongeautoriseerde toegang, ongeoorloofd gebruik, -veranderingen of terbeschikkingstelling.