DOE-dag

Voor de leerlingen uit het (speciaal) basisonderwijs wordt er een DOE-dag georganiseerd. Deze DOE-dag staat gepland op woensdag 7 november 2018.

Doel:

Op deze DOE-dag kunnen de leerlingen kennismaken met deze vorm van Voortgezet Onderwijs. De leerlingen worden opgedeeld in verschillende groepen. Alle groepen krijgen 3 activiteiten aangeboden: Praktisch rekenen (theorie), kookles (praktijk) en techniek (praktijk).

Tijden:

Wij ontvangen de leerlingen en de ouder(s) / verzorger(s) graag vanaf 8.45 uur. Het programma start om 9.00 uur. We sluiten deze dag af om 11.55 uur.

Ouders:

Op deze dag kunnen ook de ouders een beeld krijgen van onze school. Onder het genot van een kopje koffie wordt er informatie gegeven over het praktijkonderwijs en de PrO+ klas. Er wordt een rondleiding verzorgd. Er is ook gelegenheid tot het stellen van vragen.

Aanmelding DOE-dag:

Heb je interesse in deze DOE-dag? Meld je dan aan via mvandewater@prodebrug.nl. Wij ontvangen graag de naam van de leerling en hun adresgegevens. Dan sturen wij iedere leerling een persoonlijke uitnodiging met alle informatie.

Deze realistische kennismaking met de praktijk helpt bij de studiekeuze!