Thema-avond voor ouder(s)/verzorger(s) over alcohol, drugs en pubers

Datum: 20 april 2018

Thema-avond voor ouder(s)/verzorger(s) over alcohol, drugs en pubers

Save the date: Dinsdag 22 mei vanaf 18.45 uur vindt er weer een thema-avond plaats op onze school! Dit jaar is het thema: "Alcohol, drugs en pubers". Puber, alcohol en drugs blijven een aantrekkingskracht op elkaar hebben. Hoe gaan we hier nou mee om als ouder en/of opvoeder?

Na input gekregen te hebben van verschillende ouders is dit jaar het thema ‘Alcohol, drugs en pubers’ tot stand gekomen. In samenwerking met IrisZorg worden er een drietal workshops gegeven waarin u meer te weten komt over alcohol- en drugsgebruik onder pubers. Dit gebeurt door middel van het bespreken van stellingen, het spelen van een quiz en het in gesprek gaan met peers. U leert tijdens deze workshops welke rol u als opvoeder speelt bij het voorkomen van problemen als uw kind in aanraking komt met deze middelen. Daarnaast is er tijd en ruimte om eigen ervaringen te delen onder het genot van een hapje en een drankje.

Er zijn drie workshops te volgen:

  • 1. In gesprek met jongeren
  • 2. Alcohol, drugs en opvoeding
  • 3. Test je kennis!

Wilt u meer weten over deze onderwerpen en wilt u weten hoe u uw kind het beste kan begeleiden in de uitdagende puberteit? Kom dan dinsdag 22 mei naar De Brug. U bent van harte welkom dinsdag 22 mei vanaf 18.45 uur. Meldt u aan door een e-mail te sturen naar sdijkstra@prodebrug.nl

Wij hopen u op 22 mei om 18.45 uur te kunnen verwelkomen bij ons op school!


Terug naar het nieuws overzicht