Samenwerking 'Elliz in Company' en De Brug

Datum: 17 april 2018

Samenwerking 'Elliz in Company' en De Brug

Enige weken geleden is er overleg geweest tussen Social Factory “Elliz in Company“ (stagebedrijf) en praktijkschool De Brug. Doel van de gesprekken was om te kijken of beide partijen iets voor elkaar konden betekenen. Elliz in Company is een creatief atelier, gevestigd in de oude vestiging van de Rabobank te Zaltbommel. Een kleurrijke, sociale, innovatieve plek, waar gezamenlijk gewerkt wordt aan het maken van textiele producten.

Leerlingen van De Brug met het profiel ‘Bouw, Wonen en Onderhoud’ hebben de afgelopen weken op verzoek van Elliz in Company een aantal meubels gemaakt. Dit waren de PDB1841 (de zeer bekende Moon Cradle oftewel de halve maan wieg) en de PDB1842 (een heerlijk zittende vintage schommelstoel). Deze meubels worden door Elliz in Company van bekleding en kussens voorzien en gaan dan in de verkoop. De gemaakte meubels door onze leerlingen vielen zodanig in de smaak, dat er diezelfde dag een order kwam voor drie comfortabele voetenbankjes en nog 2 schommelstoelen.

De Brug leerlingen van profiel ‘Bouw, Wonen en Onderhoud’ gaan binnenkort de etalage van Elliz in Company verbouwen, zodat er meer ruimte komt om producten onder de aandacht van kopers te brengen. Om de gemaakte meubels in het echt te kunnen bewonderen, kunt u de winkel bezoeken aan de Boschstraat 92 in Zaltbommel.


Terug naar het nieuws overzicht