Met O2 naar La Place

Datum: 23 maart 2017

Met O2 naar La Place

We zijn op 22 maart 2017 naar de La Place geweest, in Bruchem, samen met de klas en juf Guyonne. Fietsend zijn we naar de La Place geweest, het was 10 minuten fietsen. Nadat wij onze fietsen hebben geparkeerd zijn we naar binnen gegaan. We kregen wat te drinken, tijdens het drinken kregen we uitleg. We gingen naar de La Place om de horeca beter te leren kennen. Ook was het belangrijk om een idee te krijgen hoe het werk eruit ziet voor een horeca medewerker. Op de afdeling warm worden voornamelijk warme gerechten klaargemaakt, zoals: hamburgers, vis, pizza en pasta. De mevrouw die ons uitleg gaf heeft gezegd dat elke dag alles wordt ververst. De vis noemen ze Harrie. Op de afdeling zoet wordt er veel zoetigheid verkocht. Je kan er gebak, verse sap, smoothies, toetjes en ijs kopen. Alles wordt met de hand gemaakt. Het gebak wordt vaak aangevuld. Op de afdeling brood kun je salade, sandwich en soep kopen. Je hebt verschillende soorten salades, bijvoorbeeld salade met kip of zonder kip etc. Salade met kip moet om de 2 uur worden ververst. Op de afdeling services kun je verschillende dingen doen, zoals: kassa draaien, koffie en thee voor de klanten klaarmaken of in de spoel keukenspullen ordenen en als de spullen schoon zijn gemaakt afgeven bij de juiste afdeling.

Geschreven door: De leerlingen van O2.


Terug naar het nieuws overzicht